Heilige Trudo Zundert
 

 

Moge onze overleden parochianen in vrede bij God zijn.

 

Christina Vergauwen – van Opdorp, echtgenote van Ludovicus Vergauwen, in de leeftijd van 79 jaar. Op zaterdag 2 juli om 10.30 is de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgt in Breda. 

 

Wilhelmus Johannes Roelands, echtgenoot van Nellie Roelands - Mutsters, in de leeftijd van 86 jaar. Op donderdag 23 juni was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda.

 

Catharina Johanna Hereijgers - Schrauwen, weduwe van Willem Hereijgers, in de leeftijd van 91 jaar. Op vrijdag 17 juni was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Johanna Maria Rombouts - Vriends, weduwe van Jan Rombouts, in de leeftijd van 94 jaar. Op vrijdag 13 mei was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Maria Louise de Bie - Verheijen, weduwe van Richard de Bie, in de leeftijd van 84 jaar. Op vrijdag 6 mei was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Roman Joan Louis Roelvink, echtgenoot van Elisabeth Johanna Roelvink – de Visser, in de leeftijd van 93 jaar. Op 2 mei was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Hendrikus Johannes Smits, echtgenoot van Johanna Smits - Boomaerts, in de leeftijd van 91 jaar. Op 4 april was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Adrianus Jacobus Roelands, weduwnaar van Jo Roelands – van der Velden, in de leeftijd van 90 jaar. Op 24 maart was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Antonius Johannes Schlüter, echtgenoot van mevr. Schlüter – Lippens, in de leeftijd van 85 jaar.

Op 21 maart is de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgt op het parochiekerkhof. 

 

Ritta Joanna Bruijns – van Hasselt, weduwe van J. Bruijns, in de leeftijd van 72 jaar. Op vrijdag 25 februari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Johannes Cornelis Daems, echtgenoot van Maria Daems - Backx, in de leeftijd van 80 jaar. Op maandag 14 februari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Roosendaal. 

 

Maria Johanna Nouws - Havermans, weduwe van Henricus Nouws, in de leeftijd van 88 jaar. Op woensdag 9 februari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Johanna Overbeeke - Schreuel, in de leeftijd van 87 jaar. Op woensdag 19 januari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Petrus Johanna Aarts in de leeftijd van 67 jaar. Op 30 december was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Josephina, Johanna Machielsen - Vermeeren, weduwe van Jan Machielsen, in de leeftijd van 94 jaar. Op vrijdag 24 december was de plechtige uitvaart in de St. Bavokerk in Rijsbergen, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof in Zundert.

 

Franciscus Johannes Dils, echtgenoot van Elly Dils - Laurijssens, in de leeftijd van 64 jaar. Zaterdag 18 december om 10.30 uur was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Anna Cornelia Jochems – de Bruijn, weduwe van dhr. L. Jochems, in de leeftijd van 88 jaar.
Op maandag 6 december was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Adrianus Cornelis Rombouts, weduwnaar van mevr. A. Rombouts – van der Sanden, in de leeftijd van 96 jaar. Op dinsdag 23 november was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Cornelis Petrus Nelemans, echtgenoot van Isabella Nelemans - Bastiaansen, in de leeftijd van 81 jaar. Op vrijdag 12 november was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Roosendaal.  

 

 

 

 

 

Anna Petronella Maria Zagers- Sprenkels, weduwe van A. Zagers, in de leeftijd van 81 jaar. Vrijdag 13 augustus was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Petronella Catharina Vriends in de leeftijd van 95 jaar. Vrijdag 30 juli was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Richardus Laurentius de Bie, echtgenoot van mevr. M.L. de Bie - Verheijen, in de leeftijd van 91 jaar. Op donderdag 17 juni om 10.30 was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Maria Lucia Oostvogels  - van de Wouw, weduwe van Harry Oostvogels, in de leeftijd van 90 jaar. Zaterdag 15 mei was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Hendrieka Huberta van den Munckhof – Appeldoorn, echtgenote van Martin van den Munckhof, in de leeftijd van 88 jaar. Op donderdag 6 mei was de  crematie in Roosendaal. 

 

Elisabeth Maria van Hassel – van Oijen, weduwe van C.J. van Hassel, in de leeftijd van 99 jaar. Op maandag 15 februari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Cornelis Adrianus Herijgers, echtgenoot van Annie Herijgers – de Meijer, in de leeftijd van 85 jaar. Op donderdag 4 februari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Johanna Antonia van Huijgevoort - Stroop, weduwe van Willy van Huijgevoort, in de leeftijd van 92 jaar. Vrijdag 6 november was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof.

 

Hendrika Wilhelmina Brood-Kwisthout, weduwe van Antonius Brood, in de leeftijd van 95 jaar.
Op dinsdag 3 november was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde in Etten-Leur.

 

Johanna Maria Adriana de Bakker - Damen, weduwe van Cees de Bakker, in de leeftijd van 93 jaar. Op dinsdag 27 oktober was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

 

 

 

 

Adriana Maria Daems - Pinxteren, weduwe van André Daems, in de leeftijd van 85 jaar. Op dinsdag 22 september om 10.30 was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Roosendaal. 

 

Paula Anna Schrijnemakers - Wijsmuller, weduwe van Victor Schrijnemakers, in de leeftijd van 96 jaar. Op donderdag 2 juli was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof.

 

Petrus Adrianus Havermans in de leeftijd van 55 jaar. Op zaterdag 9 mei om 10.30 was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Cornelia Walter - Timmermans, weduwe van Lodewijk Johannes Walter, in de leeftijd van 86 jaar. Op zaterdag 25 april vond de begrafenisplechtigheid plaats op ons parochiekerkhof.   

 

Jacobus Adrianus Anthonissen, weduwnaar van Cor Anthonissen - van Rijckevorsel, in de leeftijd van 89 jaar. Op woensdag 15 april was de crematie in Breda. 

 

Josephus Adrianus van Beek, echtgenoot van Adriana Jacoba van Beek - Oomen, in de leeftijd van 68 jaar. Op donderdag 9 april vond de begrafenisplechtigheid plaats op ons parochiekerkhof.  Vanwege het coronavirus vindt de kerkdienst op een later tijdstip plaats. 

 

Johannes Franciscus Zagers, echtgenoot van Esther Zagers - Nelemans, in de leeftijd van 53 jaar. Op maandag 23 maart was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Antonia Laurina van der Heijden - Klijn, weduwe van Ad van der Heijden, in de leeftijd van 87 jaar. Op dinsdag 17 maart was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk waarna de crematie volgde in Breda.  

 

Wilhelmina Balemans - Antens, weduwe van Cees Balemans, in de leeftijd van 84 jaar. Op vrijdag 13 maart om 10.30 is de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgt op ons parochiekerkhof. 

 

Louisa Wilhelmina van Erk in de leeftijd van 93 jaar. Op woensdag 11 maart om 10.30 is de plechtige uitvaart in de kapel van Margriet van de Laer in de Willaert waarna de crematie volgte in Breda.  Moge Wies van Erk in vrede zijn.

 

 

Gerritje Maria Verhoeff - Luijten, weduwe van Gerard Verhoeff, in de leeftijd van 97 jaar. Op vrijdag 21 februari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Johanna Antonia Maria Oomen - Marisse, weduwe van Adrianus Oomen, in de leeftijd van 91 jaar. Op dinsdag 11 februari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Cornelia Johanna van Bergen - Roelands, weduwe van Cornelis van Bergen, in de leeftijd van 91 jaar. Op zaterdag 8 februari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. Moge Cor van Bergen - Roelands in vrede zijn.


Johannes Martinus Verpalen, echtgenoot van Johanna Verpalen - Sprenkels, in de leeftijd van 87 jaar. Op maandag 3 februari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof.

 

Maria Johanna Jacobs – van den Broek, weduwe van Franciscus Jacobs, in de leeftijd van 88 jaar. Op woensdag 8 januari om 10.30 uur was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Maria Elisabeth Brosens - Schrauwen, weduwe van Toon Brosens, in de leeftijd van 90 jaar. Op zaterdag 4 januari om 12.00 uur was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Cornelia Christina Braspenning - Roelands, weduwe van Antonius Braspenning, in de leeftijd van 97 jaar. Op dinsdag 3 december was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Jacobus Antonius Cornelis Mouws, weduwnaar van Marieke Mouws- van den Berg , in de leeftijd van 91 jaar. Op zaterdag 30 november was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Hubertus, Christiaan van Bergen, echtgenoot van Lia van Bergen, in de leeftijd van 71 jaar. Op vrijdag 15 november was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Louisa Cornelia Hereijgers - Roelands, echtgenote van Jaan Hereijgers, in de leeftijd van 80 jaar. Op dinsdag 5 november was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

 

 

 

 

 

 

Antonius Cornelis van Elven, echtgenoot van Nelly van Elven – van Alphen, in de leeftijd van 88 jaar. Op 23 september was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Maria Josepha Schrauwen - Smulders, weduwe van Frans Schrauwen, in de leeftijd van 95 jaar. Op  14 september was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het  parochiekerkhof. 

 

Johanna Maria Adriana Sprenkels - Zagers, weduwe van Josephus Sprenkels, in de leeftijd van 86 jaar. Op 6 september was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Arnoldus Jacobus Hendrickx, weduwnaar van Cornelia Jacoba Hendrickx - Frijters, in de leeftijd van 92 jaar. Op woensdag 31 juli was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Johannes Jacobus van Nederkassel, echtgenoot van Catharina Adriana van Nederkassel - Nouws, in de leeftijd van 97 jaar. Op zaterdag 6 juli was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Gertruda Catharina van den Broek - Vergauwen, echtgenote van Janus van den Broek, in de leeftijd van 77 jaar. Op zaterdag 22 juni was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Andreas Gerardus Gommers, echtgenoot van Rozalia, Johanna Gommers – Daamen, in de leeftijd van 86 jaar. Op maandag 6 mei om 10.30 was de plechtige uitvaartdienst in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Johannes Wilhelmus Pellis, echtgenoot van Elisabeth Johanna Pellis- Franken, in de leeftijd van 77 jaar. Op vrijdag 3 mei was de plechtige uitvaartdienst in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Johanna Maria Roelands - van den Broek, weduwe van dhr. Roelands, in de leeftijd van 90 jaar. Op donderdag  21 maart was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Adriaan Ludovicus Sprenkels, echtgenoot van Liza Sprenkels - Vermeiren, in de leeftijd van 86 jaar. Op woensdag 27 februari was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Jeanne Maria Vermeulen - Vervoort, weduwe van Jan Vermeulen, in de leeftijd van 87 jaar. Op zaterdag 26 januari om 11.00 uur was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Johannes Adrianus Julia van Hassel  in de leeftijd van 71 jaar. Op vrijdag 25 januari om 11.00 uur was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Catharina Jantina van Aert - Huls, weduwe van Jan van Aert, in de leeftijd van 92 jaar. Op woensdag 16 januari om 16.30 was de crematieviering in Breda.

 

Simon Adrianus Kustermans, echtgenoot van Betsie Kustermans - Schenk, in de leeftijd van 83 jaar. Op dinsdag 15 januari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Johanna Maria Peeters - Mathijssen, weduwe van Jan Peeters, in de leeftijd van 94 jaar. Op vrijdag 4 januari was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Cornelia Dimphena Maria van Erk – van der Horst, weduwe van Sjef van Erk, in de leeftijd van 90 jaar. Op maandag 31 december was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Maria Johanna Hereijgers - Mathijssen, weduwe van Petrus Cornelis Hereijgers, in de leeftijd van 89 jaar. Op maandag 17 december was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Elisabeth Maria Herrijgers – Roelands, weduwe van Cor Herrijgers, in de leeftijd van 77 jaar. Op donderdag 22 november was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria , Theresia  Vriends – de Bakker, echtgenote van Toon Vriends, in de leeftijd van 73 jaar. Op woensdag 17 oktober is de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgt in Breda.

 

Anna Maria de Bruijn van Hooijdonk, weduwe van Wilhelmus Maria de Bruijn, in de leeftijd van 81 jaar. Op zaterdag 6 oktober was de crematieviering in Breda.

 

Germania Maria Domen - Lambrechts, weduwe van Sooi Domen, in de leeftijd van 93 jaar. Op maandag 1 oktober was de crematieviering in Breda. 

 

Jacqueline , Louisa Aerts – de Bakker, echtgenote van Piet Aerts, in de leeftijd van 73 jaar. Op vrijdag 24 augustus was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie  volgde in Breda. 

 

Johanna Elise Maria Oostvogels – Vermeiren, weduwe van Chiel Oostvogels, in de leeftijd van 86 jaar. Op donderdag 21 juni was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda.

 

Hendrikus Johannes Hoppenbrouwers, echtgenoot van Johanna Petronella Godrie, in de leeftijd van 97 jaar. Zaterdag 26 mei was de uitvaartdienst in huize De Willaert, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Angela Carola Doomen - Peeters, weduwe van Jos Doomen, in de leeftijd van 85 jaar. Op zaterdag 19 mei was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Adriana Cornelia Arnold - Haest, weduwe van Antonius Arnold, in de leeftijd van 88 jaar. Op woensdag 9 mei was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Elisabeth Wilhelmina Roelands - Jochems, echtgenote van Piet Roelands, in de leeftijd van 75 jaar. Op dinsdag 1 mei was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Maria Catharina Rombouts - Poppelaars, weduwe van Jaan Rombouts in de leeftijd van 82 jaar. Op vrijdag 6 april  was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Elisabeth Maria Goossens – van der Kloot, weduwe van Jan Goossens, in de leeftijd van 86 jaar. Op maandag 19 maart was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk , waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Louisa Maria Nouws - Bevers, weduwe van G.J. Nouws, in de leeftijd van 107 jaar. Op donderdag 8 maart was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 


Louisa Petronella Kools - Smits, weduwe van Willem Kools, in de leeftijd van 84 jaar. Op maandag 26 februari was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof.

 

Leonie Rosalia Haest – van den Broek, weduwe van Cor Haest, in de leeftijd van 94 jaar. Op dinsdag 20 februari was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof.

 

Netje Embregts - Marisse, echtgenote van Sjaak Embregts, in de leeftijd van 86 jaar. Op vrijdag 19 januari was de afscheidsdienst, waarna de crematie volgde in Breda.

 

Anna Cornelia Cockx - Brosens, weduwe van Franciscus Cockx, in de leeftijd van 87 jaar. Op vrijdag 9 februari was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Kees Dictus, weduwnaar van Jeanne Dictus - Schellekens, in de leeftijd van 91 jaar. Op vrijdag 9 februari was de plechtige uitvaart in de kerk van Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Johanna Adriana Kustermans - Gommers, weduwe van Jan Kustermans, in de leeftijd van 93 jaar. Op zaterdag 13 januari is de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgt op ons parochiekerkhof. 

 

Franciscus Hendrikus Michielsen, weduwnaar van Agatha Adriana Michielsen – van Hassel, in de leeftijd van 86 jaar. Op zaterdag 6 januari was de herdenkingsdienst in huize De Willaert, waarna de crematie volgde te Breda. 

 

Anna Cornelia Lochten – van Veltom, weduwe van A. Lochten, in de leeftijd van 89 jaar. Op vrijdag 22 december was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Petrus Jacobus Marie van der Zanden, weduwnaar van Ria van Zanden – van Rijn, in de leeftijd van 74 jaar. Op vrijdag 15 december was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Louisa Theresia van Hasselt – van den Broek, weduwe van Charles van Hasselt, in de leeftijd van 103 jaar. Op vrijdag 8 december was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Maxim Marczak, zoon van Piotr en Joanna Marczak in de leeftijd van 4 jaar. Op woensdag 22 november was de plechtige uitvaart , waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

 

 

 

 

 

Cornelis Franciscus Gommers, echtgenoot van Adriana Maria Gommers- Foesenek, in de leeftijd van 83 jaar. Op vrijdag 20 oktober was de plechtige uitvaart , waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Louisa Maria Jacobs – van Opdorp, weduwe van Henricus Jacobs, in de leeftijd van 77 jaar. Op dinsdag 17 oktober was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Bernardus Cornelis van Aert, weduwnaar van Jacoba Maria Weijgers, in de leeftijd van 85 jaar. Op vrijdag 8 september was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Cornelia Jacoba Louisa Hendrickx - Frijters, echtgenote van Aart Hendrickx, in de leeftijd van 88 jaar. Op donderdag 31 augustus was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Marion Maria Petronella Christianen - Schalk, echtgenote van Edwin Christianen, in de leeftijd van 44 jaar. Op zaterdag 19 augustus was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. 

 

Anna Maria Elisabeth van Rijkevorsel- Winkens, weduwe van Felix van Rijkevorsel, in de leeftijd van 88 jaar. Op zaterdag 12 augustus was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Petronella Catharina Voeten - Vriends, weduwe van Marinus Antonius Maria Voeten, in de leeftijd van 82 jaar. Op donderdag 3 augustus was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op ons parochiekerkhof. 

 

Cornelis Johannes Aernouts, weduwnaar van Catharina Maria Nouws in de leeftijd van 87 jaar.  Op donderdag 27 juli was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op ons parochiekerkhof.

 

Willebrordus Johannes Vriends, weduwnaar van Johanna Cornelia van Aert, in de leeftijd van 87 jaar. Op dinsdag 20 juni was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op ons parochiekerkhof. 

 

Andreas Franciscus Kools, levenspartner van Cor Bastiaansen- Jacobs, in de leeftijd van 84 jaar. Op donderdag 8 juni was de plechtige uitvaart, waarna de crematie in Roosendaal volgde. 

 

Piet Dictus, weduwnaar van Adriana Dictus- Poppelaars, in de leeftijd van 91 jaar. Op zaterdag 6 mei was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. 

 

Riet van Hooijdonck-Franken, weduwe van Robert van Hooijdonck, in de leeftijd van 94 jaar. Donderdag 20 april was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Wim van Aert, weduwnaar van Lies Hereijgers, in de leeftijd van 82 jaar. Wij hebben voor hem gebeden tijdens de Eucharistieviering zaterdagavond 8 april. De crematie was op 10 april.

 

Ria Hack-van Gils, weduwe van Jan Hack, in de leeftijd van 84 jaar. Op 4 april was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde

 

Cornelia van Loenhout-van Rooij, weduwe van Gerardus van Loenhout, overleden in de leeftijd van 97 jaar. Maandag 13 maart was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Kees Bruijns, echtgenoot van José Bruijns-Dockx, in de leeftijd van 70 jaar. Op zaterdag 11 maart was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. Moge Kees Bruijns in vrede bij God zijn.

 

Henk van de Wouw, echtgenoot van Riet van de Wouw-Aernouts, in de leeftijd van 86 jaar. Op vrijdag 3 maart was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Jeanne Braspenning-van Hooijdonk, weduwe van Jan Braspenning, in de leeftijd van 92 jaar. Woensdag 22 februari was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Luus Braspenning-Rombouts, weduwe van Nillus Braspenning, in de leeftijd van 89 jaar. Donderdag 12 januari om 10.30 uur was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Michel van de Pas, in de leeftijd van 87 jaar. Op 23 december was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof H. Trudo. 

 

Willem Hereijgers, echtgenoot van To Schrauwen, in de leeftijd van 83 jaar. Op 28 november was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Cor van Overveld-de Koning, weduwe van Jan van Overveld, in de leeftijd van 84 jaar. Op maandag 14 november was er een avondwake in onze kerk. 

 

Harrie Dictus, weduwnaar van Cor Frijters, in de leeftijd van 95 jaar. Dinsdag 8 november was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Koos Dictus-van Oers, weduwe van Piet Dictus, in de leeftijd van 97 jaar. Zaterdag 5 november was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna zij werd gecremeerd. 

 

 

 

 

 

 

 

Jeanne Kerstens-van Trijp, weduwe van Dirk Kerstens, in de leeftijd van 72 jaar. Op 29 oktober was de uitvaart, waarna de crematie volgde.

 

Ans Visser - Roijmans, echtgenote van Ben Visser, in de leeftijd van 75 jaar. Op 24 oktober was de plechtige uitvaart, waarna de crematie in Breda volgde. 

 

Julia Hereijgers – van den Broek, weduwe van Janus Hereijgers, in de leeftijd van 93 jaar.
Op 21 oktober was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Lies Mertens-van Hees, weduwe van Jan Mertens, in de leeftijd van 90 jaar.
Op 6 oktober was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Giel Oostvogels, echtgenoot van Jeanne Vermeiren, in de leeftijd van 89 jaar. De uitvaartdienst was op woensdag 31 augustus in onze kerk, waarna de crematie volgde. 

 

Ria Boomaerts-van Beek, weduwe van Jan Boomaerts, in de leeftijd van 69 jaar. Op 16 juli was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde.

 

Jet van Hassel-Gevers, weduwe van Jac van Hassel, in de leeftijd van 89 jaar. Op 11 juli was er een avondwake in onze kerk en op 12 juli werd zij gecremeerd.

 

Kees Rombouts, echtgenoot van To Rombouts- Herijgers, in de leeftijd van 81 jaar. Op 8 juli was er een avondwake in onze kerk. De crematie volgde op 9 juli in Breda.

 

Anna Maria Schrauwen-Herrijgers, weduwe van Franciscus Johannes Schrauwen, in de leeftijd van 93 jaar. Op 1 juli was de uitvaart in onze kerk, waarna de crematie in Breda volgde.

 

Trinette van Gils-Daems, weduwe van Marinus van Gils, in de leeftijd van 96 jaar. Op 25 juni was de uitvaart in onze kerk, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Piet Hereijgers, echtgenoot van Marie Mathijssen, in de leeftijd van 88 jaar. Op 21 mei was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Cor van der Ven ( zuster van der Ven ) in de leeftijd van 89 jaar. Op 17 mei was de uitvaartdienst, waarna de crematie volgde. 

 

Johan Wagemakers, weduwnaar van Anne Wagemakers-Kustermans, in de leeftijd van 72 jaar. Op 2 mei was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Charles Gommers, in de leeftijd van 87 jaar. Op donderdag 28 april om 13 uur was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Rietje Jacobs-Heeren, weduwe van Marinus Jacobs, in de leeftijd van 69 jaar. Op 16 april was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Cees Balemans, echtgenoot van Willy Balemans-Antens, in de leeftijd van 79 jaar. Op 14 april was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Jan Jochems, echtgenoot van Lina van den Wijngaard, in de leeftijd van 83 jaar. Donderdag 31 maart om 10.30 uur is de uitvaart in onze kerk, waarna de crematie zal volgen. 

 

Jeanne Lochten-Schrauwen, weduwe van Jack Lochten, in de leeftijd van 88 jaar. Op 10 maart was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof te Zundert. Moge 

 

Mies van den Broek-Brons, weduwe van Jack van den Broek, in de leeftijd van 95 jaar. Op 7 maart was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Lenie Franken-Bruijns, weduwe van Louis Franken, in de leeftijd van 83 jaar. Op 29 februari was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Cees van Zundert, weduwnaar van Maria Rombouts, in de leeftijd van 80 jaar. Op 23 januari was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde te Breda. 

 

Johannes van Trijp, in de leeftijd van 91 jaar. Op 22 januari was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde te Breda. 

 

Mary Feldbrugge-Lawlor, echtgenote van Ferdinand Feldbrugge, in de leeftijd van 81 jaar. Op 14 januari was de plechtige uitvaart in onze kerk en op 15 januari werd zij begraven op de RK Begraafplaats te Groningen. 

 

Lucia Verheije-de Rijcke, weduwe van Maurice Verheije, moeder van pastoor Frans Verheije, in de leeftijd van 85 jaar. Op 12 januari was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op ons parochiekerkhof. 

 

Jaantje de Meijer-Kustermans, echtgenote van Jan de Meijer, in de leeftijd van 87 jaar. Op donderdag 24 december om 10.30 uur was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Jos van Geel, echtgenoot van Anneke Domen, in de leeftijd van 84 jaar. Op 21 december was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Jaan Raats, echtgenoot van Jo Raats-Kouters, in de leeftijd van 82 jaar. Op 25 november was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Jac van Hassel, echtgenoot van Jet Gevers, in de leeftijd van 91 jaar. Op 13 november was er een avondwake in de kapel van Margriet van de Laer in de Willaert. 

 

 

 

 

 

 

 

Jaan Rombouts, echtgenoot van Marie Rombouts-Poppelaars, in de leeftijd van 83 jaar. Op 15 oktober was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Naan Rombouts-van der Sanden, echtgenote van Janus Rombouts, in de leeftijd van 87 jaar. Op 14 oktober was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Jeanne Vlassak-van den Buijs, weduwe van Hendrikus Vlassak, in de leeftijd van 91 jaar. Op 19 september was de pl. uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Kees Frijters, echtgenoot van Jeanne van Hassel, in de leeftijd van 65 jaar. Op 18 september was de pl. uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Bart Verheyen, weduwnaar van Lies van den Berg, in de leeftijd van 84 jaar. Op 11 september was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Annie Everaerts-Nouws, weduwe van Jef Everaerts, in de leeftijd van 88 jaar. Op woensdag 9 september was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde. 

 

Jan Jochems, echtgenoot van Lia Jaspers, in de leeftijd van 74 jaar. Op 28 augustus was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Riet van Trijp-Ros, weduwe van Marcel van Trijp, in de leeftijd van 74 jaar. Op 17 juli was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde.

 

Nelly Verheijen-Baelemans, weduwe van Piet Verheijen, in de leeftijd van 73 jaar. De plechtige uitvaart in onze kerk was op maandag 15 juni, waarna de crematie volgde. 

 

Victor Schrijnemakers, echtgenoot van Paula Wijsmuller, in de leeftijd van 92 jaar. De plechtige uitvaart was op 28 mei, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Josephus Schijfs, echtgenoot van Adriana Snepvangers, in de leeftijd van 93 jaar. Woensdag 27 mei om 11 uur was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Willem Kerstens, echtgenoot van Cor Raats, in de leeftijd van 83 jaar. Zaterdag 28 maart was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Fien Vervest-Leenaerts, weduwe van Frans Vervest, in de leeftijd van 91 jaar. Op 23 maart was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde. 

 

Leo de Bruijn, echtgenoot van Gisèle Reichert, in de leeftijd van 84 jaar. Op zaterdag 7 maart was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Jan Boomaerts, echtgenoot van Ria Boomaerts-van Beek, in de leeftijd van 71 jaar. Op 27 februari was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde. 

 

Carolina Mathijssen-Raats, weduwe van Petrus Mathijssen, in de leeftijd van 93 jaar. Woensdag 25 februari was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Jan Nelemans, echtgenoot van Netje de Hoon, in de leeftijd van 79 jaar. Op 12 februari was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

André van den Broek, weduwnaar van May van Nunen, in de leeftijd van 99 jaar. Op zaterdag 31 januari was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde.

 

Catharina Adriana Nelemans-Nouws, weduwe van Aman Nelemans, in de leeftijd van 87 jaar. Op woensdag 28 januari was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde. 

 

Jef Everaerts, echtgenoot van Annie Nouws, in de leeftijd van 90 jaar. Op 10 januari was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Bertha Kennis-Nelemans, weduwe van Frans Kennis, in de leeftijd van 94 jaar. Op 9 januari was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Toos Geerts-Smekens, weduwe van Bart Geerts, in de leeftijd van 64 jaar. Op 25 november was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Willy Giesbers, in de leeftijd van 83 jaar. Op 7 november was de uitvaart in de kapel van Margriet van de Laer in de Willaert, waarna de crematie volgde

 

 

 

 

 

 

 

Jos Antonissen, weduwnaar van Johanna Bruijns, levensgezel  van Anna Brosens,  in de leeftijd van 86 jaar. Op 29 oktober was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Antonetta Nouws-Antonissen, weduwe van Jan Nouws, in de leeftijd van 91 jaar. Op 15 oktober was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde.

 

Pieter Dictus, echtgenoot van Jo Dictus-de Visser, in de leeftijd van 69 jaar. Op 9 oktober was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Mientje van Sprundel-Vermeulen, weduwe van Kees van Sprundel, in de leeftijd van 96 jaar. Op 3 september was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Toon de Bruijn, echtgenoot van Dientje de Bruijn-Dekkers, in de leeftijd van 89 jaar. Op 26 augustus vierden wij in onze kerk de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Marie van den Broek- Godrie, weduwe van Jan van den Broek, in de leeftijd van 88 jaar. Op 16 augustus hielden wij de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Fien de Meijer-Roelands, weduwe van Rinus de Meijer, in de leeftijd van 80 jaar. Op 29 juli hielden wij de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Jos Doomen, echtgenoot van Angela Peeters, in de leeftijd van 81 jaar. Op 14 juni was de uitvaartdienst, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Louis Schrauwen, weduwnaar van Cor Reijns, in de leeftijd van 88 jaar. Donderdag 12 juni om 10.30 uur was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Tiny Koman-Hollander, weduwe van Jaap Hollander, in de leeftijd van 73 jaar. Woensdag 11 juni was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Lieske Willemsen-Neefs, weduwe van Jaan Willemsen, in de leeftijd van 102 jaar. Op dinsdag 10 juni was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde. 

 

Naantje de Jongh-van Groesen, echtgenote van Pieter de Jongh, in de leeftijd van 81 jaar. Op 17 mei was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op ons parochiekerkhof. 

 

Emilie Rennen-Dekkers, weduwe van Janus Rennen, in de leeftijd van 96 jaar. Op 9 mei was de plechtige uitvaart waarna de crematie volgde. 

 

Nillis van Bergen, echtgenoot van Cor Roelands, in de leeftijd van 88 jaar. Op 7 mei was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Cornelis Damen, weduwnaar van Cornelia Oostvogels, in de leeftijd van 91 jaar. Op 30 april was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde.

 

Jeanne Aarts-Huijbregts, weduwe van Willem Aarts, in de leeftijd van 99 jaar. Op 16 april was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Louisa Brosens-Herrijgers, weduwe van Louis Brosens, in de leeftijd van 100 jaar. Op 12 april was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Dora van Nederkassel-van den Buijs, weduwe van Harry van Nederkassel, in de leeftijd van 86 jaar. Op 15 februari was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Janus van den Berg, echtgenoot van Cor van den Berg-Hendrickx, in de leeftijd van 83 jaar. Op 30 januari was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Mariëtte Vriends-van Trijp, echtgenote van Fer Vriends, in de leeftijd van 54 jaar. Op 27 december was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Piet Dils, echtgenoot van Cor van der Velden, die is overleden in de leeftijd van 85 jaar. Op 23 december was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Christianus (Chris) van den Akker, weduwnaar van Willy Dielemans, die is overleden in de leeftijd van 81 jaar. Op 19 december was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Anna Verkooijen-Hoppenbrouwers, weduwe van Kees Verkooijen, in de leeftijd van 93 jaar. Woensdag 27 november om 11 uur was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde. 

 

Guust van Hassel, in de leeftijd van 85 jaar. Op 14 november was de uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 
Anton van Dorst, echtgenoot van Henriëtte van Dorst-Herrijgers, in de leeftijd van 71 jaar. Donderdag 14 november om 10.30 uur was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde te Roosendaal. 
 

Jacoba ( Koske ) van Hassel-Wagtmans, weduwe van Kees van Hassel en later van Nico Verschure, die is overleden in de leeftijd van 93 jaar. Op 4 november was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna de crematie volgde. 

 

2012 - 2013

 

 

Ria van Nederkassel, in de leeftijd van 53 jaar. Op 23 oktober hielden wij de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Antonius de Jong, echtgenoot van Catharina Braspenning, in de leeftijd van 81 jaar. 

 

Johanna van Hassel-Kouwenberg, echtgenote van Harry van Hassel, in de leeftijd van 76 jaar. Op 1 oktober was in onze kerk de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde te Breda.

 

Angelina Zagers-v.d. Brand, weduwe van Johannes Zagers, in de leeftijd van 89 jaar. Op 18 september was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Toke Huijbregts-Jacobs, weduwe van John Huijbregts, levensgezel van Jan van den Broek +, in de leeftijd van 72 jaar. Op 8 augustus was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Henk Tolle, echtgenoot van Celma Tolle-Bastiaensen, in de leeftijd van 66 jaar. Op 29 juli hielden wij in onze kerk de uitvaartdienst, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Jeanne van den Broek-Hense, weduwe van Frans van den Broek, in de leeftijd van 83 jaar. Op 6 juli was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde in Breda. 

 

Zuster Annette Veraart, Franciscanes van Mariadal, in de leeftijd van 89 jaar. Op 25 juni was de uitvaart in de kapel van St. Elisabeth te Roosendaal, waarna zij op het kloosterkerkhof van St. Elisabeth is begraven.

 

Goverdina van Mierlo-Kluskens, weduwe van Antonius van Mierlo, in de leeftijd van 91 jaar. Op 14 juni was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Jan Oostvogels, weduwnaar van Marie Oostvogels-Daemen, in de leeftijd van 88 jaar. Op 27 mei was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde.

 

Janus Zagers, echtgenoot van Nelly Sprenkels, in de leeftijd van 75 jaar. Op 7 mei was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof St. Trudo.

 

Johanna Foesenek-de Koning, weduwe van Cornelis Foesenek, in de leeftijd van 88 jaar. Op 4 mei was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof St. Trudo. 

 

Elisabeth Meeuwissen-Mertens, weduwe van Johannes Meeuwissen, in de leeftijd van 94 jaar. Op 1 mei was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Jef Rombouts, echtgenoot van Marie Vriends, in de leeftijd van 90 jaar. Op 9 april was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde.

 

Gerrit de Jong, echtgenote van Louise Schuring, in de leeftijd van 80 jaar. Op 15 maart was er een avondwake in onze kerk, waarna hij werd gecremeerd te Breda.

 

Cornelia Anthonissen-van Rijckevorsel, echtgenote van Jacobus Anthonissen, in de leeftijd van 83 jaar. Op 13 maart was de avondwake en op 14 maart hielden wij de plechtige uitvaart in onze parochiekerk, waarna de crematie volgde te Breda. 

 

Adrie van den Bogart, echtgenoot van Leny van Zitteren, in de leeftijd van 76 jaar. Op 13 maart was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Piet Rommers, weduwnaar van Nelly Rommers-van Dorst, in de leeftijd van 89 jaar. Op 1 maart was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Wilhelmus Cornelius Dictus c.m., in de leeftijd van 90 jaar. Wim Dictus was priester in de Congregatie der Missie ( de Lazaristen ) en afkomstig uit Zundert. Op 21 februari waren de plechtige uitvaart en de begrafenis te Panningen.

 

Jeanne Roelands-Frijters, weduwe van Franciscus Roelands, in de leeftijd van 73 jaar. Op 5 februari was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Wilhelmus van Genk, weduwnaar van Johanna Roovers, in de leeftijd van 84 jaar. Op 2 februari was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Maria Wassenaar-Schrauwen, weduwe van Wim Wassenaar, in de leeftijd van 78 jaar. Op 26 januari was de plechtige uitvaart, die gevolgd werd door de crematie.

 

Elisabeth Dictus-Havermans, weduwe van Johannes Dictus, in de leeftijd van 93 jaar. Op 16 januari was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde te Breda.

 

Antoinette Nouws-Huijskens, weduwe van Bart Nouws, in de leeftijd van 81 jaar. Op 11 januari was de plechtige uitvaart, waarna de crematie volgde te Breda.

 

Jan Mertens, echtgenoot van Lies van Hees, in de leeftijd van 82 jaar ten gevolge van een noodlottig ongeval. Op 4 januari was de plechtige uitvaart waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Franciscus Cockx, echtgenoot van Anna Brosens, in de leeftijd van 86 jaar. Op 31 december was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Elisabeth Hereijgers-Goossens, weduwe van Petrus Hereijgers, in de leeftijd van 97 jaar. Op 24 december was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Maria Goossens-Gijzen, weduwe van Petrus Goossens, in de leeftijd van 90 jaar. Op 22 december was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Cornelia van Trijp-Havermans, weduwe van Josephus van Trijp, in de leeftijd van 86 jaar. Op 20 december was de plechtige uitvaart in onze parochiekerk waarna de crematie volgde te Breda.

 

Sjef Snepvangers echtgenoot van Clementine Hoppenbrouwers, in de leeftijd van 82 jaar. Op 15 december was de plechtige uitvaart, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

An Jochems-Pinxteren, weduwe van Christ Jochems, in de leeftijd van 78 jaar. Op 6 december was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof. 

 

Kees de Meijer, echtgenoot van An Herijgers, in de leeftijd van 83 jaar. Op 30 november was de plechtige uitvaart in onze kerk, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

Antoinnetta v.d. Buijs- Leemans, weduwe van Gerardus v.d. Buijs, in de leeftijd van 89 jaar. Op 26 november was de plechtige uitvaart, waarna zij werd begraven op het parochiekerkhof.

 

 

 

 
© 2022 Websites & Zo